Šport
0 ogledov

St. Louis je Vancouvrov pacient

Hokejisti Vancouvra imajo obilo razlogov za dobro voljo. Žurnal24 main
Onstran Atlantika so bili ponoči na sporedu novi dvoboji prvega kola končnice lige NHL. Vancouver je tudi v tretjem dvoboju konferenčnega četrtfinala premagal St. Louis Blues.
 

Preberite še ...

Prvaki drugič dominantni

Končnica se je za Morske pse začela proti pričakovanjem. San Jose Sharks, ki so redni del sezone zakrožili kot najboljše moštvo zahodnega dela konference in lige v celoti, so tudi v drugem dvoboju konferenčnega četrtfinala izgubili proti Racmanom, čeprav so imeli prednost domačega igrišča. Anaheim Ducks so na prvem dvoboju Morske pse v gosteh ugnali z 2:0, Racmani ki so se na zahodu v rednem delu uvrstili na zadnje, osmo mesto, ki je še prinašalo vstopnico za "play-off", pa so prednost domačega igrišča San Joseja izničili tudi v drugo in slavili nad papirnatimi favoriti s 3:2. Morski psi so v rednem delu sezone doma izgubili le pet dvobojev.

Moštvo Philadelphia Flyers je s 6:3 premagalo Pittsburgh Penguins, v zmagah pa vodi z 2:1. Moštvo Carolina Hurricanes pa je klonilo proti New Jersey Devils, ki so v gosteh po podaljšku slavili s 3:2 ter se tako maščevali za poraz pred dvema večeroma. Travis Zajac je postregel z odločilnim golom po slabih petih minutah podaljška. Vragi vodijo z 2:1 v zmagah.

Liga NHL, končnica:

Vzhod:
Philadelphia Flyers : Pittsburgh Penguins 6:3 /1:2/

Carolina Hurricanes : New Jersey Devils 2:3 (po podaljšku) /1:2/

Zahod:
St. Louis Blues : Vancouver Canucks 2:3 /0:3/

San Jose Sharks : Anaheim Ducks 2:3 /0:2/
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.