Šport
1 ogledov

Slovencu žvižgi, fotografu buške

Takole je bilo videti "ravsanje" med varnostniki in fotografom. Žurnal24 main
Odprtje nove zagrebške dvorane, imenovane Arena, je minilo ob zanesljivi zmagi kockastih proti ruski reprezentanci in incidentu med varnostniki ter fotoreporterjem.
 

Preberite še ...

Maskota je gosenica

Sobotni večer je v Zagrebu potekal zelo svečano. Vsaj kar zadeva rokometno sceno. Hrvate je namreč naredila ponosne otvoritev nove prelepe dvorane, namenjene seveda predvsem prihajajočemu SP v rokometu. Arena, kot so jo naši južni sosedi ne preveč domiselno poimenovali, je bila krščena s tekmo proti ruski reprezentanci, ki so jo Hrvati, čeprav niso igrali v najmočnejši zasedbi, zanesljivo dobili s 33:24. Verjetno ne boste presenečeni, če vam izdamo, da delegat srečanja Slovenec in da je bil glasno izžvižgan. Še veliko bolj napeto kot na parketu pa je bilo očitno ob njem. Kar nekaj o tem bi lahko povedal fotograf časopisa 24sata.

Ta je imel dovoljenje za fotografiranje, kljub temu pa sta ga ob odhodu za mrežo za igriščem, kjer je imel fotoaparat, zaustavila varnostnika. “Vprašala sta me, ali je kakšna težava. Rekel sem, da ne in da se vračam na svoje mesto. Dejala sta mi, da pojdimo malce na hodnik, da se pogovorimo. Nisem se strinjal, nato pa sta me začela potiskati in vleči tja. Tam me je dočakalo še šest varnostnikov in me začelo tepsti,” je dejal Dalibor Urukalović. Zagrebška policija zadevo še preiskuje, hrvaška rokometna zveza pa dogodek obžaluje in prav tako še zbira podatke o njem. Prav gotovo pa ima vsaka medalja dve plati ...
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.