Šport
12 ogledov

Rešil jo je Rio Ferdinand

Francoise Boufhal se je vendarle nasmehnila sreča v podobi ponudbe Ria Ferdinand Žurnal24 main
Prsi so lahko pri utiranju karierne poti velik adut. Pri Francoise Boufhal pa je bilo prav nasprotno, saj je bila velikost njene košarice kontraproduktivna! Njen delodajalec je postal Rio Ferdinand.
 
 

Imam ogromne prsi, zato so mi povsod, kamor sem prišla, dejali, da sem "prerazkošna".

Francoise Boufhal

 
Zakaj? Vloge modela za spodnje perilo privlačna rjavolaska ni mogla dobiti zaradi tega, ker je bilo njeno oprsje preveliko za nedrčke. Na pomoč ji je priskočil nihče drug kot branilec Manchester Uniteda Rio Ferdinand , ki jo je izbral za model pri promoviranju svojega internetnega portala. Ta naj bi vseboval glasbene, modne, filmske in športne vsebine. Rjavolasa Francoise je dobila delo, ker je na Ria naredila vtis pri pogovoru ena na ena. "Pri 16 letih sem prenehala hoditi na avdicije za gledališče in televizijo, saj sem vedno 'izvisela' zaradi neobičajne postave za tako mlado dekle. Imam ogromne prsi, zato so mi povsod, kamor sem prišla, dejali, da sem 'prerazkošna'," je potožila Boufhalova.



"Potem sem želela postati model za spodnje perilo, vendar so bile moje prsi preprosto prevelike za kateri koli modrček. Dobila sem na tone ponudb, vendar izključno za poziranje zgoraj brez. To pa me ne zanima. Vse skupaj je bilo zame zelo moreče, vendar je še okrepilo mojo odločnost, da se uveljavim kot osebnost in ne na račun videza. Želela sem naprej, ne glede na to, kolikokrat me bodo zavrnili. Vedela sem, da bom prej ali slej našla delo, v katerem bom dovolj dobra." In ga je res, s pomočjo Ria Ferdinanda.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.