Šport
4 ogledov

Pittsburgh po kazenskih strelih

En zadetek za Pittsburgh je prispeval tudi Tyler Kennedy. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
V ligi NHL je bilo najbolj napeto v Pittsburghu, kjer so domači Pingvini Toronto ugnali po kazenskih strelih. Dva gola je prispeval Sidney Crosby. Philadelphia New Jersey premagala s 5:1.

Na vzhodu na vrhu atlantske skupine boj za prvo mesto nadaljujeta Pittsburgh in New Jersey. Ponoči je Pittsburgh povedel za dve točki, potem ko je bil v dvoboju s Torontom spretnejši pri izvajanju kazenskih strelov. Eden ključnih igralcev pri domačih je bil spet Sidney Crosby z dvema goloma. New Jersey pa si je privoščil spodrsljaj na gostovanju pri Philadelphii (5:1), ki je naredila pomemben korak h končnici.

Spodrsljaj si je ponoči privoščil tudi Chicago, vodilna ekipa centralne skupine, ki je doma z 2:4 izgubil proti zadnji ekipi iz skupine Columbusu z 2:4. Kljub temu to ne spremeni dejstva, da ima Chicago končnico praktično zagotovljeno, Columbus pa je na predzadnjem mestu zahodne konference brez možnosti. Pri Columbusu je z dvema goloma in podajo izstopal Jakub Voraček.

Liga NHL:

Pittsburgh Penguins
: Toronto Maple Leafs  5:4*
Washington Capitals : Calgary Flames       3:5
St. Louis Blues : Edmonton Oilers          2:1
Philadelphia Flyers : New Jersey Devils    5:1
Chicago Blackhawks : Columbus Blue Jackets 2:4
San Jose Sharks : Colorado Avalanche       4:3

*po kazenskih strelih

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.