Šport
2 ogledov

Pennetta: Seksala na vseh mogočih krajih

1/13
Žurnal24 main
Njena kariera je v vzponu, poskočila je v druščino naj desetih igralk sveta. Marsikoga pa bolj kot njen tenis zanima intimno življenje, še posebej ker Flavia Pennetta ne pozna tabujev.

O svojem spolnem življenju je nekdanje dekle Carlosa Moye namreč spregovorilo v oddaji italijanske televizije. "Moya si je našel novo ljubezen, najina zgodba je končana," je začela 27-letnica, ki jo imajo nekateri za najlepšo teniško igralko na svetu. To pa ji ni pomagalo, da bi v svojem objemu zadržala Moyo, ki očitno – to lahko potrdijo tudi nekateri, ki so njegove aktivnosti videli v Umagu – poleg vihtenja obvlada tudi ravnanje s pripadnicami ženskega spola.

"Med turnirji sva bila pogosto skupaj, imela sva dokaj resno zvezo. V času turnirjev sva dostikrat seksala, in to na vseh mogočih krajih. Te stvari rada počnem na travi, v naravi, tudi na betonu se je zgodilo," je priznala Pennetta. To pa še ni bilo vse. "Na letalu? Seveda sva tudi na letalu," je nadaljevala Flavia, ki se je že dotaknila svojih potencialnih "žrtev": "Zame je Tommy Haas najlepši teniški igralec. Sladek je tudi Marat Safin." Neke fotografije odkrivajo, da sta si bila blizu s Simonejem Bolellijem, Italijanom, s katerim sta skupaj igrala mešane dvojice. Ali sta igro podaljšala tudi po dvobojih, Flavia ni želela izdati.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.