Šport > Nogomet
10 ogledov

Video: nogometaši razgrajali s Pahorjem

Pahor ne razmišlja o spremembi vlade in koalicije. (Foto: Žurnal24) Žurnal24 main
V slačilnici slovenske nogometne reprezentance naj bi po besedah Marka Šulerja premier Borut Pahor obljubil, da se bo namazal s črno kremo. V stranki pravijo, da je obljubil le 'mazanje' kopačk.

Takšnih obljub pri njem prav gotovo nismo vajeni. Bolj spominjajo na nekdanjega alfo in omego slovenskih junakov belih strmin Toneta Vogrinca. Predsednik vlade pa je, kot dnevnik.si navaja izjavo branilca Marka Šulerja, v garerobi dejal, da se bo namazal s črno kremo, če se Slovenija uvrsti na svetovno prvenstvo. Hm, ob vseh drugih velikih motivih za ta dosežek smo dobili še enega, in sicer "firbec", kako bo videti "črni" premier.

Zdaj so v Pahorjevi SD to zanikali in izjavili, da naj bi premier obljubil le "mazanje" kopačk slovenskim reprezentantom. Kaj je res in kaj ni si poglejte v spodnjem videu, ki prikazuje, kako se predsednik vlade pridruži reprezentantom v bratislavski slačilnici.

Borut Pahor na nogometni tekmi v Bratislavi na Slovaškem from Socialni demokrati on Vimeo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.