Šport > Nogomet
20 ogledov

Tudi zabaval bi se

Kaj vse je Adriano Galliani pripravljen storiti, da obdrži Angleža? Žurnal24 main
Zakaj ne bi medse zvebili enega komercialno najboljših nogometašev na svetu, pa četudi le za tri mesece, so si pred časom rekli vodilni možje Milana. V soboto je beseda postala meso.
 

Preberite še ...

Gattuso: Becks, zakaj prihajaš?

Podpredsednik italijanskega nogometnega kluba Milan Adriano Galliani je v soboto medijem in navijačem predstavil novega člana moštva - Angleža Davida Beckhama. Triintridesetletni "Becks" bo italijansko ekipo okrepil do 9. marca, potem pa se bo vrnil v ekipo ameriškega Los Angeles Galaxy, ki ga je v zimskem premoru posodil Italijanom.

"Dober večer vsem skupaj in najprej hvala vsem od srca," je na novinarski konferenci na stadionu San Siro dejal Beckham. "Ljubim Italijo in zelo sem vesel, da sem tukaj. Zdaj sem v najtrofejnejšem klubu na svetu. Tu sem, da bom trdo delal, se zabaval in sodeloval s soigralci," je med drugim še povedal Becks. Beckham bo dres ekipe uradno oblekel na pripravah konec meseca v Dubaju, na tekmi pa prvič 11. januarja, ko se bo serie A nadaljevala, Milan pa bo gostoval na težki tekmi proti Romi.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.