Šport > Nogomet
11 ogledov

Rekorden znesek za Teveza

Carlos Tevez je zablestel v Londonu. Žurnal24 main
Pri angleškem nogometnem klubu Manchester Unitedu, zmagovalcu Lige prvakov, so pripravljeni odšteti rekorden znesek za podpis pogodbe z argentinskim napadalcem Carlosom Tevezom.
Carlos Tevez  za Manchester igra kot posojen igralec, po poročanju britanskih medijev pa so v Manchestru pripravljeni zanj plačati 40 milijonov evrov. Tevez se je v Manchester preselil pred letom dni, potem ko so dogovori med njim, njegovim agentom ter prejšnjim in bodočim klubom trajali mesec dni. Tevez ima posebno pogodbo, ki ga ne veže na klub, temveč na agenta, ki mu morajo njegovi delodajalci plačati odškodnino za prestop. Potem ko je Argentinec eno sezono igral kot posojen igralec West Hama, so se pri rdečih vragih odločili, da bodo napadalca bolj navezali na klub. Britanski časniki poročajo, da je Manchester pripravljen zanj odšteti kar 32 milijonov funtov, kar bi pomenilo nov rekord v angleški ligi - doslej je bil najdražji prestop Ukrajinca Andreja Ševčenka iz Milana v Chelsea pred dvema letoma, ki je veljal 30 milijonov funtov.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.