Šport > Nogomet
0 ogledov

Olić se bliža Bayernu

Ivica Olić bo še vedno nosil rdeči dres, vendar Bayernovega. Žurnal24 main
Nemški Bild poroča, da naj bi izvrstni hrvaški napadalec Ivica Olić, ki se je do zdaj preizkušal v Dinamu, moskovskem CSKA in HSV iz Hamburga, kmalu zamenjal svoje delodajalce.
 

Preberite še ...

Sprinter Olić

Snubitev naj bi namreč izvajal sam Bayern, prestop pa je načrtovan za ponovoletni čas. "Sestavili smo resno ponudbo, odločitev pa bo najverjetneje sprejeta tam nekje med božičem in novim letom. Ne smemo izvajati pritiska na igralca,“ je na to temo dejal športni direktor HSV Dietmar Beiersdorfer. Vendar pa Bild trdi, da Olić pogodbe, ki je konkretizirala "resno ponudbo“, ne bo oplemenitil s svojim podpisom. Čeprav se glavni igralec zgodbe uradno še ni izjasnil, določen namig gotovo predstavljajo izjave njegovega soigralca iz konice Hamburgovega napada. Mladen Petrić je pred desetimi dnevi povedal: "Ivica je star 29 let in je pred podpisom svoje zadnje pogodbe v karieri. Nihče nima pravice biti jezen nanj zaradi tega, kar se mu ponuja. Občutek imam, da bo odšel."  Naivni bi bili, če ne bi menili, da ima Petrić v lasti vsaj kakšno informacijo več od nemških novinarjev. Prav tako ni dvoma o tem, da hrvaški reprezentant želi v klub, ki bo nastopal v Ligi prvakov. Bayernov ugled se s tem sklada ...

 
 

Nihče nima pravice biti jezen nanj zaradi tega, kar se mu ponuja. Občutek imam, da bo odšel.

Mladen Petrić o Ivici Oliću

 
Prednovoletni čas pa je primerna priložnost tudi za različne izbore. Tako sta postala najboljša tudi Dimitar Berbatov in Andrej Aršavin, vsak seveda v svojem okolju in kategoriji. Nogometna zveza Bolgarije je za najboljšega nogometaša leta v svoji državi izbrala napadalca Manchester Uniteda Dimitra Berbatova. Sedemindvajsetletni bolgarski reprezentant si je priznanje zaslužil predvsem z dobrimi igrami v dresu Tottenhama, iz katerega je poleti prestopil v moštvo evropskih prvakov. Ruskega nogometnega reprezentanta Andreja Aršavina, 27-letnega napadalca Zenita iz St. Peterburga, so drugič zapored izbrali za najboljšega igralca leta v državah nekdanje Sovjetske zveze. V anketi, ki jo tradicionalno organizira Sport-Express in v kateri so sodelovali novinarji 15 držav nekdanje SZ, je Aršavin dobil 32 od skupno 45 glasov.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.