Šport > Nogomet
3 ogledov

Nova že 236 minut brez gola

Milivoje Novaković je znova dokazal svoje mojstrstvo. (Foto: EPA) EPA
Nemški časopis Bild se je lotil analize Kölnove igre. Posebej mikroskopsko je analiziral prvega zvezdnika kluba Lukasa Podolskega in seveda donedavnega kapetana Milivoja Novakovića.

"Podolski je dosegel le en gol, brez zadetka pa je že 881 minut. Pripravlja sicer priložnosti in teče, ni pa golgeter. Novaković je edini v klubu v sezoni dosegel dva gola, mreže pa ni zatresel že 236 minut. Poleg tega je proti Bremnu zapravil najlepšo priložnost tekme," so zapisali pri Bildu in dodali, da Kozlički že na treh domačih tekmah niso dosegli zadetka in da se jim je to zgodilo kar na devetih od 15 tekem.

Kot enega vzrokov za letošnjo sušo Bild navaja portugalsko vezno vrsto, ki s Petitom in Manichejem "skoraj ne obstaja“. Omenjena pa se po mnenju Bilda bolj ukvarjata z destrukcijo nasprotnikove igre kot organiziranjem Kölnovih akcij: "Vsaka tretja žoga pristane pri nasprotniku. Kevin Pezzoni se trudi po svojih močeh. Napaka je tudi igranje hitrega Patricea Ehreta na branilskem položaju, kjer pada iz napake v napako."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.