Šport > Nogomet
16 ogledov

Mirko ga ne da niti na plaži

Mirko Vučinić se v sredo zvečer res ni izkazal. Žurnal24 main
Ena od glavnih vlog na sredini tekmi Lige prvakov med Romo in Arsenalom je bil prav gotovo Mirko Vučinić, ki je za Rimljane prvi zgrešil enajstmetrovko. In sicer po sramotno slabem strelu.
 

Preberite še ...

Hišnik posnemal Ronaldinha
Ko ga zabije pobiralec žog

Črnogorski napadalec Mirko Vučinić je bil v sredo zvečer eden od glavnih lomilcev src Rominih navijačev. Ne zaradi tega, ker je zgrešil enajstmetrovko, ampak zaradi načina, kako je to storil. Streljal je namreč povsem po sredini in njegov poskus je bil za Almunio prava mala malica. Angleški Mirror je njegov "antiprojektil" označil za enega od najslabših udarcev z bele točke vseh časov.

Takšen razplet ni presenetljiv glede na dejstvo, da Črnogorec žoge za hrbet ljubiteljskega vratarja ne more spraviti niti na plaži. Gre za televizijsko reklamo, kjer Vučiniću pripada glavna vloga. Igra nogomet na plaži, izbori si najstrožjo kazen in jo želi sam izvesti. Strelja slabo in vratar njegov poskus zaustavi. Čeprav je ta strel precej boljši kot tisti na sredini tekmi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.