Šport > Nogomet
16 ogledov

Huda nesreča Fergusonovih vnukov

Alex Ferguson naj bi si želel, da bi njegovo delo nadaljeval Pep Guardiola. (Fot Žurnal24 main
Sir Alex Ferguson preživlja izjemno težke dni, saj so se v torek zjutraj v avtomobilski nesreči težko poškodovali njegova nekdanja snaha ter njena sinova. Vsi za zdaj ostajajo v bolnišnici.
Alex Ferguson je ob zmagi svojega Manchestra odlično skrival, da v njem divja vihar. Zagotovo se mu je bilo težko osredotočiti na tekmo, saj so se v torek zjutraj okrog pol devetih v avtomobilski nesreči težko poškodovali njegova nekdanja snaha Nadine (30 let) in njena otroka Charlie (10) in Grace (6). Težko poškodovano Nadine je v manchestrsko bolnišnico prepeljal helikopter, otroka pa sta bila prepeljana v bolnišnico Leighton. Charliejevo stanje je stabilno, kasneje so ga premestili v liverpoolsko bolnišnico. Grace je bila lažje poškodovana, vendar je vseeno ostala v bolnišnici. Nadine je utrpela hujše poškodbe nog.

Fergusonovi prijatelji so dejali, da je bil Manchestrov strateg zaradi nesreče izjemno pretresen. Sir Alex je razmišljal, da svoje ekipe ne bi vodil na drugi polfinalni tekmi. Kljub vsemu se za ta korak ni odločil, ampak je svoje fante popeljal do finala. Njegov sin Darren, menedžer Peterborough Uniteda, je takoj odšel na obisk nekdanje soproge. Od nje se je ločil leta 2007 po le štirih letih zakona.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.