Šport > Nogomet
12 ogledov

Gliha zapustil klop Nove Gorice

Gliha se po nekaj mesecih brez dela spet vrača v slovenski nogomet. Žurnal24 main
Že nekaj časa so se pojavljala ugibanja, da bi Primož Gliha utegnil zapustiti klop goriškega prvoligaša. Zdaj se je to tudi uresničilo, njegovo vlogo bo prevzel Miran Srebrnič.
 

Preberite še ...

Že polovica dobila nogo

Izvršni odbor ND Gorica je sinoči po temeljiti in dolgi razpravi in analizi dosedanjega dela ter doseženih rezultatih soglasno sprejel sklep o razrešitvi Primoža Glihe z mesta glavnega trenerja. Tako ljubljanski strateg zapušča ekipo belo-modrih po odigranih 23. kolih. Hit Gorica je spomladi v treh srečanjih osvojila le eno točko, skupen dosežek Glihe pa je devet zmag, trije remiji in enajst porazov. Belo-modri so se prebili do polfinala pokala Slovenije, medtem ko so poleti v Evropi ugnali malteški Hiberninas, po remiju na gostovanju pa v 2. kolu izgubili z bolgarskim Černomorcem. Medsebojne obveznosti bosta društvo in trener uskladila. Ekipo Hita Gorice bo do nadaljnjega vodil dosedanji pomočnik Miran Srebrnič.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.