Šport > Nogomet
3 ogledov

Gledalec udaril Šarića

Martin Šarić ne bo več poziral v modro-rumenem dresu. Žurnal24 main
Iz nogometnega kluba MIK CM Celje so sporočili, da je v soboto po obračunu celjske ekipe z Mariborom v Ljudskem vrtu eden od gledalcev udaril celjskega vezista Martina Šarića.

Nogometaši MIK CM Celja so v soboto poraženi zapustili Ljudski vrt. Ob odhodu z igrišča jih je supil Argentinec Martin Šarić. Ljubitelji nogometa so lahko v soboto na tribunah Ljudskega vrta uživali v pravem nogometnem spektaklu, blizu 9000 gledalcev pa je videlo zmago Mariborčanov. Po izteku igralnega časa je na travnik priteklo večje število gledalcev, eden izmed njih pa je udaril Argentinca, ki nosi dres NK MIK CM Celja Matina Šarića.

 
 

Pot do slačilnice pa je bila daljša kot kdajkoli doslej, saj me je eden izmed gledalcev, ki so pritekli na igrišče udaril po glavi in obležal sem na tleh.

Martin Šarić

 
"Tako kot soigralci sem imel po zadnjem sodniškem žvižgu le eno željo, in sicer kar najhitreje zapustiti igrišče. Pot do slačilnice pa je bila daljša kot kdajkoli doslej, saj me je eden izmed gledalcev, ki so pritekli na igrišče udaril po glavi in obležal sem na tleh. Še danes imam glavobol," je sobotno dogajanje po končani tekmi opisal nogometaš sredine igrišča. Mariborčani so si z zmago že priigrali državni naslov, celjske nogometaše pa čaka vse do konca sezone še napeta borba za osvojitev končnega drugega mesta.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.