Šport > Nogomet
0 ogledov

Fenerbahče hoče Ronaldinha

Bo Ronaldinho poleti zapustil Milano? Žurnal24 main
Po nekaterih informacijah je za Milanovega asa Ronaldinha zainteresiran turški velikan Fenerbahče, kjer se pripravlja tudi trenerska menjava. Na klop naj bi sedel Luiz Felipe Scolari.

Nemški mediji poročajo, da bi Ronaldinha namesto v dresu Milana utegnili videvati v majici Fenerbahčeja. Turki naj bi bili zanj pripravljeni plačati 21 milijonov evrov, kar je enak znesek, kot ga so ga rdeče-črni lani odšteli zanj Barceloni. Posel bi se utegnil zaplesti, ker ima Milanova 80-ica še dveletno pogodbo s klubom iz prestolnice Lombardije. Turki imajo sicer v mislih triletno pogodbo, po kateri bi brazilski reprezentant vsako leto prejemal po pet milijonov evrov. To pa še ni vse. Isti viri poročajo, da bo namesto Španca Luisa Aragonesa na Fenerbahčejevo klop sedel nekdanji strateg Chelseaja in portugalske reprezentance Luiz Felipe Scolari.

Prav nekdanji selektor kariok bi utegnil imeti ključno vlogo pri prestopu. Z glavnim igralcem zgodba imate odlične odnose, saj je prav Scolari leta 2002 na SP v Južni Koreji, ko je bil fant še dokaj neznan 22-letnik, Ronaldinhu namenil eno ključnih vlog. Ko so novinarji za komentar novice povprašali Milanovega predsednika Silvia Berlusconija, se je ta premeteno izgovoril na navijače: "Ronaldinho se mora zavedati, da so ga lani ob njegovem prihodu v Milan najbolj navdušili navijači. Oni ga vidijo in želijo v našem moštvu."  Če bo do prestopa prišlo, Ronaldinhu ob Bosporju gotovo ne bo dolgčas, saj za turški klub že nastopajo njegovi rojaki Roberto Carlos, Marco Aurelio, Alex in Deivid.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.