Šport > Nogomet
18 ogledov

Ekipa odpisanih

Ronaldinho se ni uvrstil v brazilsko izbrano vrsto. (Foto: Reuters)
1/12
Žurnal24 main
Nogometnega SP v JAR ne bodo videli številni kakovostni nogometaši. Nekatere so odpisali selektorji, drugim so načrte prekrižale poškodbe, tretji ... Kako pa bi enajsterico sestavili vi? Povejte v komentarju!

Zaradi odločitev selektorjev, kot kaže za zdaj, v Južnoafriško republiko ne bodo potovali Javier Zanetti, Diego, Ronaldinho, Alexandre Pato, Antonio Cassano in Mario Balotelli. Za to, da bodo ostali doma, lahko poškodbe okrivijo Ashley Cole, Pepe in seveda David Beckham. Alessandro Nesta se je odločil, da bo še eno sezono igral za Milan in se poleti posvetil pripravam.

Enajsterico odpisanih (in poškodovanih) po našem izboru si lahko ogledate v galeriji. Bi vi izbrali druge nogometaše? Zaupajte nam jih v komentarju. Na klop smo posadili Dido, Ashleyja Cola, Diega, Clarencea Seedorfa, Kevina Kuranyija, Raula, Alessandra Del Piera, Antonia Cassana in Riquelmeja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.