Šport > Nogomet
12 ogledov

Dado že končal sezono

Daliborja Stevanovića v letošnji sezoni ne bo več mogoče videti v majici Vitesse Žurnal24 main
Slovenski reprezentant in član nizozemskega Vitesseja Dalibor Stavanović se je po poškodbi ahilove tetive vrnil na igrišče, a je zaradi obnove poškodbe znova moral na bolniški dopust.
 

Preberite še ...

Stevanović je neustavljiv

Slovenski nogometni reprezentant Dalibor Stevanović res nima sreče. Potem ko je zaradi poškodbe ahilove tetive moral konec marca izpustiti kvalifikacijski tekmi slovenske izbrane vrste s Češko in Severno Irsko, je konec tedna ob vrnitvi na zelenice po mesečni odsotnosti obnovil poškodbo in že končal sezono.

Kot so zapisali na spletni strani kluba, je vezist nizozemskega Vitesseja odigral le pol ure za rezervno ekipo, potem pa moral z igrišča. Ponedeljkovi testi so pokazali, da je obnovil staro poškodbo, kar po besedah klubskega zdravnika pomeni konec sezone za 24-letnega nogometaša, ki je na Nizozemsko prestopil v zimskem prestopnem roku in tam kazal zelo dobre predstave. Vitesse je po 31 krogih nizozemskega prvenstva na 11. mestu in si želi v zadnjih treh tekmah priti na mesta, ki mu bodo zagotovila končnico za preboj v evropsko ligo oziroma pokal UEFA.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.