Šport > Nogomet
7 ogledov

Celje in Šarić sta se razšla

Martin Šarić ne bo več poziral v modro-rumenem dresu. Žurnal24 main
Po Lisandu Sacripantiju je svojo pogodbo z NK Celje, potem ko je preživel nekaj časa v zloglasnem suspenzu, prekinil tudi Argentinec Martin Šarić.

Argentinski centralni branilec, ki se dobro znajde tudi na sredini igrišča, Martin Šarić ni več član nogometnega kluba CM Celje. Tako je po napadalcu Lisandru Sacripantiju še drugi argentinski nogometaš, ki je po letu dni zapustil knežje mesto. V Argentini rojeni 29-letni Martin Šarić, nogometaš hrvaških korenin, je pred začetkom lanske sezone podpisal štiriletno pogodbo s Celjem, po letu igranja v rumeno-modrem dresu pa se poslavlja od četrtouvrščene ekipe lanske sezone.

"Dogovorili smo se za sporazumno prekinitev pogodbe. Ocenili smo, da je to glede na okoliščine najbolj smotrna odločitev tako s strani igrlca kot tudi kluba. Vsi v klubu se zavedamo, da gre za vrhunskega igralca, v nadaljevanju športne poti pa mu želimo veliko uspeha," je dejal tehnični vodja prvega moštva Borut Arlič.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.