Šport > Nogomet
1 ogledov

Beckham tarča teroristov?

David Beckham ostaja v prestolnici mode. Žurnal24 main
Terorizem je veliko zlo sodobnega sveta, ki se ga bojimo vsi. Posebej privlačne vabe za teroriste pa so zvezdniki, okrog katerih se zberejo velike množice. Podobno bo z Beckhamom v Dubaju.
 

Preberite še ...

Tudi zabaval bi se
Intervju: Aleksandre Pato

Britansko veleposlaništvo je pred časom opozorilo na možnost terorističnih napadov v Dubaju. V ta kontekst gre seveda tudi odhod Davida Beckhama v to državo. Novopečeni član Milana se bo v kraj uradnega bivališča Katarine Srebotnik odpravil naslednji teden. Angleški mediji poročajo, da organizatorji Milanove turneje živijo v velikem strahu pred terorističnim napadom, saj je Anglež idealna tarča za islamske skrajneže. Zaradi tega bo za varnost poskrbljeno kot še nikoli. Nogometaši Milana bodo sicer odigrali prijateljsko srečanje s HSV, poleg tega pa se bodo še nekajkrat pojavili v javnosti.

 
 

Prihod Milana nam povzroča hude glavobole, delujemo tako, kot bi šlo za državniški obisk.

Neimenovani vir

 
"Prihod Milana nam povzroča hude glavobole, delujemo tako, kot bi šlo za državniški obisk. Navajeni smo, da k nam prihajajo velike zvezde, tokrat pa nam preglavice povzročajo javna pojavljanja igralcev Milana, podpisovanje avtogramov in odprti treningi,“ je povedal neimenovani vir časopisa Daily Star, ki je zaposlen v varnostnih krogih. Kako bo varovanje videti konkretno? Na Beckhama bodo pazili oboroženi varnostniki, ki bodo ob njem 24 ur na dan. Zaprte naj bi bile ceste, ki vodijo do hotela z Milanovimi nogometaši. Vsak, kdor bo hotel v bližino rdeče-črnih, bo moral skozi sito poostrenega nadzora, podobnega tistemu na letališčih.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.