Šport > Nogomet
0 ogledov

Anglija: 5 naj golov kola

Darron Gibson je avtor najlepšega zadetka 15. kola Premier League. Oglejte si ga
1/2
Žurnal24 main
Za angleškimi nogometaši in številnimi navijači po vsem svetu je razburljiv konec tedna. Za vas smo pripravili video, kjer si lahko ogledate pet najspektakularnejših golov 15. kola.

V videu si oglejte najspektakularnejše zadetke 15. kola angleške Premier League. Med peterico izbranih sta kar dva gola Manchester Uniteda. In sicer zadetek Paula Scholesa, s katerim je rdečelasi vezist načel mrežo West Hama. Na četrto mesto se je prebil projektil Wiganovega Charlesa N'Zogbie, ki ga je dosegel proti Birminghamu.

Na tretjem mestu je zadetek Jamesa Milnerja iz Aston Ville, s katerim je ta pripomogel k zmagi nad Hull Cityjem. Drugi je gol Nenada Milijaša, s katerim je Srb Wolverhamptonu pomagal do pomembne zmage v bitki za obstanek. Najlepši zadetek kola pa je delo Darrona Gibsona, poleg Scholsa še enega rdečega vraga v tej ugledni druščini.



Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.