Šport > Nogomet
9 ogledov

Adriano se je vrnil v Inter

Brazilski napadalec je težave očitno pustil za sabo. Žurnal24 main
Brazilec Adriano se je po skoraj enem letu, v katerem je bolehal za depresijo in alkoholizmom, spet vrnil na nogometna igrišča. Phil Neville je podaljšal pogodbo z Evertonom še za dve sezoni.
 

Messi in olimpijske igre

Barcelona še vedno ne namerava pustiti svojega argentinskega zvezdnika Lionela Messija na olimpijske igre. Po besedah  Txikija Begiristaina lahko njihovo mnenje spremeni le FIFA, ki pa bi morala to ukazati in zagroziti s sankcijami.

Igra Adriana še ni bila na ravni nekdanje, a je z nekaj akcijami vendarle dokazal, da nogometa ni pozabil igrati. V Interju pa se bo moral še dokazati, saj ni nujno, da bo v njem letos tudi igral. "V kratkem času sem popravil svoje stanje. Dobro se počutim in sem srečen, da sem se vrnil v Inter. Poskušal bom biti še boljši kot nekoč, zabiti čim več golov. Ustreza mi, da trener José Mourinho načrtuje igro s tremi napadalci," je dejal 26-letni Adriano, ki je imel v sezoni 2006/07 veliko težav s poškodbami, posledica tega pa je bil padec v depresijo. To je "zdravil" z nočnim življenjem in alkoholom, najprej v Italiji, nato pa še v domovini, kjer je nekaj časa kot posojen igralec Interja nastopal v dresu Sao Paula. Brazilčeva najboljša sezona je bila 2004/05, ko je v 42 tekmah za Inter dosegel 28 golov. Za reprezentanco je doslej odigral 45 tekem, v katerih je zbral 27 zadetkov.

 

Preberite še

Zlati koš, Imperator ali samo še Adriano

Angleški nogometaš Phil Neville je danes podaljšal pogodbo s premierligašem Evertonom še za dve sezoni. Nevilla sedanja pogodba veže še za naslednji dve sezoni, po novem pa bo na Goodison Parku ostal do konca sezone 2011/12. Finančnih podrobnosti podaljšanja v klubu niso razkrili. "Ponosen sem, da so mi v klubu ponudili štiriletno pogodbo. Tu sem tri sezone in moram priznati, da sem užival vsako minuto. V takšnem klubu te dogajanje kar posrka, vzdušje je izjemno in rad bi svojo kariero končal tukaj," je 31-letni igralec sredine igrišča polaskal sedanjim in prihodnjim delodajalcem.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.