Šport
18 ogledov

Naj izvoljenke nogometašev

1/9
Žurnal24 main
Zagotovo veste, da je lastnik zlate žoge Leo Messi. Morda pa vam ni znano, komu je namenjena roza žoga. Španski Sport si je to nagrado izmislil za najbolj privlačno nogometaševo spremljevalko.

Zmagala je Messijeva rojakinja, fotomodel in igralka Luciana Salazar, ki je bila do pred kratkim dekle Čilenca Marcela Salasa. Drugo mesto je osvojila zaročenka Petra Croucha Abbey Clancy. Na tretjem mestu se je znašlo nekdanje dekle Cristiana Ronalda Nereida Gallardo. Skoraj 300 tisoč bralcev je imelo težko nalogo, saj je bila v konkurenci tudi žena veznega igralca Tottenhama Boudewijna Zendna Clio.


Za močno konkurenco so poskrbele še prijateljica Ria Ferdinanda Francoise Boufhal, soproga Rominega kapetana Francesca Tottija Ilary Blasi, Inzaghijeva zaročenka Alessia Ventura in nekdanje dekle Realovega vratarja Ikerja Casillasa Ariadne Artiles.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.