Šport
1 ogledov

Kralji ukrotili Kojote

Alexander Frolov je losangeleške hokejiste popeljal do visoke zmage. Žurnal24 main
V ligi NHL so se zmage s 4:0 na gostovanju v Arizoni veselili hokejisti Los Angeles Kingsov, vendar z goli ali podajami pri tem Anže Kopitar ni sodeloval. Kazenski streli v Coloradu in St. Louisu.
 

Liga NHL

Phoenix : Los Angeles 0:4
Carolina : Boston 2:4
Buffalo : NY Islanders 4:3*
Pittsburgh : Montreal 2:3
Columbus : Philadelphia 3:0
Tampa Bay : Florida 6:4
NY Rangers : New Jersey 2:4
Dallas : Anaheim 4:3 **
St. Louis : San Jose 3:2*
Colorado : Detroit 4:3*
Calgary : Ottawa 6:3
*po kazenskih strelih
** po podaljšku

Los Angeles Kingsi so imeli uspešen sobotni večer. Na gostovanju so namreč odpravili Phoenix kar s 4:0, kar je bila tudi najbolj prepričljiva zmaga kola. Za Kralje so bili uspešni Raitis Ivanas, Alexander Frolov, ki je dosegel že 11 zadetek v 18 tekmah, dvakrat in Jarret Stoll. Anže Kopitar z goli ali podajami ni pri zmagi sodeloval, v 18 minutah na ledu pa je proti nasprotnim vratom sprožil en strel. Vratar Kingsov Jonathan Quick je zbral 30 obramb oziroma je odigral že drugo tekmo brez prejetega zadetka od treh v kraljevem dresu. Tako so hokejisti Los Angelesa Kojotom vrnili za poraz z 2:1 v petek in dosegli najvišjo gostujočo zmago to sezono. Z enakim izidom so do zdaj dvakrat zmagali tudi proti St. Louisu. Od ostalih izidov je bilo najbolj zanimivo v Coloradu in St. Louisu, kjer so domači premagali Detroit oziroma San Jose po kazenskih strelih. Dallas pa je bil od Anaheima uspešnejši po podaljških.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.