Šport > Košarka
0 ogledov

Wade o tekmi razmislil v postelji

sport_wade_miami_reuters
1/8
Žurnal24 main
Liga NBA nam je ponudila tri tekme. Portland je premagal Dallas, LA Clippers Houston, Miami pa je ob nesebični igri Dwyana Wada slavil v Chicagu (103:74).

Dwyana Wada so gledalci v Chicagu toplo sprejeli, saj gre za domačega fanta. Ponavadi v United Centru ne blesti, tokrat pa so bila dejstva drugačna, čeprav v njegovi rubriki točke piše le 12. Zato pa je imel kar deset uspešnih podaj in pet skokov. Jermaine O'Neal  je prispeval 24 točk, iz igre je metal 9:14. Pri Chicagu je Hakim Warrick dal 14 točk.

"Ležal sem v postelji in razmišljal, zakaj v Chicagu ne igram tako dobro kot na drugih gostovanjih. Dognal sem, da igram prehitro, na parketu potrebujem več potrpljenja. Tokrat sem se bolj osredotočil na sodelovanje s soigralci. To je bila ena najboljših zmag na gostovanjih v tej sezoni," je dejal Wade.

V Portlandu je LaMarcus Aldridge zbral 20 točk in deset skokov, Andre Miller pa je k zmagi nad Dallasom dodal 19 točk in deset podaj. "To je bil za nas dober preizkus, iz kakšnega testa smo. Dallas je izjemen nasprotnik in nanj se moraš res dobro pripraviti. Spet nam je uspelo, kar je dober obet pred končnico," je dejal Miller.

Marcus Camby je k zmagi dodal 17 točk in 11 skokov, medtem ko je Brandon Roy zbral 16 točk za Portland, ki je zmagal na zadnjih šestih od skupaj sedmih tekem. "Pomembno je, da zmagujemo. In dobro je, da lahko premagamo tudi ekipe, ki so med najboljšimi v zahodni konferenci," je dejal Roy.

Liga NBA:

Chicago : Miami 74:103
Warrick 14, Rose in Gibson po 12; O'Neal 24, Beasley 15

Houston : LA Clippers 93:99
Brooks in Ariza po 18; Smith 25, Gooden 17

Portland : Dallas 101:89
Aldridge 20, Miller 19; Butler 25, Nowitzki in Marion po 15

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.