Šport > Košarka
1 ogledov

Sagadin v besedni vojni

Žurnal24 main
Zmago Sagadin zna povedati marsikatero krepko. To je na svoji koži občutil tudi trener Cibone Velimir Perasović, s katerim sta se spustila v krajšo besedno vojno.
 
 

Boisa je neprestano pod prekrški. Dva bi morala biti nešportna, dva sta bila za zapor …

Zmago Sagadin

 
Zviti trenerski lisjak, ki trenutno službuje v Zadru, Zmago Sagadin ve, da se košarka ne dogaja le na igrišču, ampak tudi na drugih bojiščih. Pomemben dejavnik pri tem so tudi nastopi v medijih. Podobno pa se obnašajo tudi njegovi kolegi. Zadnji primer je besedni dvoboj nekdanjega "Zmagadina“ in trenerja Cibone Velimirja Perasovića na tiskovni konferenci po obračunu Cibone in Zadra v Zagrebu, ki so ga domači dobili z 71:69.

"Boisa je neprestano pod prekrški. Dva bi morala biti nešportna, dva sta bila za zapor … Pogledal bom DVD tekme, in če tega ne potrdim, se ne bom več ukvarjal s trenerskim poklicem!“ je rohnel nekdanji trener Olimpije in slovenske reprezentance: "Ni razloga, da je Anderson tako zaščiten. Kako otepa s komolci! Treba bi ga bilo disciplinirati." Kolega na Cibonini klopi Sagadinu seveda ni ostal dolžen: "Kako pa udarja Boisa? Ni korektno namigovati sodnikom za prihodnje tekme. Mislil sem, da ste gospod.“ Sagadina je poraz še bolj bolel zaradi dejstva, ker si je Cibona na ta način zagotovila prvo mesto pred končnico. Zadar se je sicer večkrat vrnil po zaostanku in imel celo napad za zmago.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.