Šport > Košarka
0 ogledov

Dragič zamrznjen

Žurnal24 main
Status Gorana Dragiča se ne spreminja, še več, na tokratni tekmi ga ni bilo niti v ekipi, kar utegne biti znak skorajšnjih sprememb. Medtem je O'Neal presegel Wilkinsa.
 

Liga NBA, tekme 29. 12. 

Atlanta : Denver 109:91
New Jersey : Chicago 87:100
Detroit : Orlando 88:82
Oklahoma : Phoenix 102:110
Minnesota : Memphis 108:98
Houston : Washington 87:89
Utah : Philadelphia 112:95
Golden State : Toronto 117:111

Očitno se epizoda Gorana Dragiča v Phoenixu zares končuje, še preden se je dobro začela. Gogija namreč ob gostujoči zmagi Sonc nad Oklahomo s 110:102 sploh ni bilo v ekipi, kaj šele, da bi dobil kakšno minuto na igrišču. Če bi bil Dragič tokrat v postavi, bi sicer lahko dobil nekaj minut, saj je zaradi lažje poškodbe Steve Nash že v prvi četrtini zapustil parket. Pri Phoenixu sta se sicer najbolj izkazala Shaquille O'Neal z 28 točkami in 12 skoki ter Jason Richardson, ki je dosegel 20 točk. Shaqu gre na zadnjih šestih tekmah odlično, lahko se pohvali s povprečjem več kot 24 točk na tekmo in več kot 61-odstotnim metom iz igre. Še več: O'Neal se je povzpel na deveto mesto na lestvici košarkarjev z največ točkami v zgodovini lige NBA (presegel je Dominiqua Wilkinsa). "Vso sezono že govorim soigralcem, naj mi podajajo in jaz bom dosegal točke. Tokrat so mi in nisem jih razočaral," je po tekmi ponovil Shaq.

 

Preberite še:

Znebite se Gorana Dragiča

Mini mejnik pa so postavili Chicago Bullsi, ki so v New Jerseyju zmagali prvič po sedmih letih. K temu je levji delež prispeval izvrstni novinec Derrick Rose z 21 točkami in 13 podajami, kar je njegov osebni rekord. Biki so si precej oddahnili, saj so na ta način prekinili niz sedmih zaporednih porazov. Od ostalih bolj zanimivih tekem je Detroit doma ugnal Orlando, Minnesota Memphis, Utah pa Philadelphio.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.