Šport > Košarka
0 ogledov

Devetnajsta zmaga nasmejala Kelte

Košarkarji Bostona so seveda lahko dobre volje, saj ves svet govori o njihovi se Žurnal24 main
Boston je svoj niz zmag podaljšal na že impresivnih 19 tekem. Od Slovencev je Rašo Nesterovič izgubil z New Jerseyjem, Saša Vujačič pa je bil uspešnejši od New Orleansa.
 

Liga NBA

Atlanta : Oklahoma 99:88
Charlotte : Washington 80:72
Cleveland : Houston 99:90
New Jersey : Indiana 108:107
Boston : Philadelphia 110:91
Miami : Golden State 96:88
Detroit : Chicago 104:98
Milwaukee : Utah 94:86
LA Lakers : New Orleans 100:87
Dallas : Memphis 100:82
San Antonio : Minnesota 99:93
Portland : Denver 101:92

V ligi NBA sta bila sinoči dejavna Rašo Nesterovič in Saša Vujačič. Prvi je z Indiano za točko izgubil proti New Jerseyju. Čeprav spet ni začel med prvimi petimi košarkarji, je v 21 minutah dosegel zelo dobrih 13 točk in imel še tri blokade. Ekipno uspešnejši, osebno pa slabši je bil Vujačič, ki je z Lakersi ugnal New Orleans. V 11 minutah na parketu je dosegel sedem točk in ob tem storil pet osebnih napak.

Sicer pa je noč minila v znamenju Bostona, ki je zmagal še 19. zapored. Njegova žrtev je bila Philadelphia, Kelti pa so imeli kar šest igralcev, ki so dosegli deset ali več točk. Prednjačila sta Rajon Rondo in Kevin Garnett z 18. "Lepo je zmagati 19-krat zapored, vendar to nič ne koristi, če ne osvojiš naslova. Tak dosežek pač vidiš, nato pa izgine," je dejal Garnett. Z njim se očitno strinjajo tudi gledalci, saj se je v dvorani razlegalo: "Premagajte L. A.!" Zeleno-beli bodo imeli svojo zmagovito serijo priložnost podaljšati že na božični dan, ko se bodo pomerili ravno z Jezerniki.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.