Šport
4 ogledov

Konec s stiskom rok

Sabahudin Kovačevič je sprva vse navedbe navijačev zanikal. Žurnal24 main
Zgodba o napadu hokejista Jesenic Sabahudina Kovačeviča na navijača Miloša Kozela je dobila epilog. Na tiskovni konferenci se je vse skupaj končalo s stiskom rok.
 

Preberite še ...

Avstrijci znova premočni

Malce po tem, ko se je torek prevesil v sredo, smo dobili izjemno zanimivo pismo jeseniške navijaške skupine Ultras, ki razkriva domnevni fizični napad branilca železarjev Sabahudina Kovačeviča na Miloša Kozela, ki pa ni navijač omenjene navijaške skupine. Zgodba je dobila epilog po koncu današnje tiskovne konference. Tresla se je gora, rodila se je miš, bi lahko rekli. "Rad bi povedal le, da sem zelo razočaran nad nekaterimi osebami, ker sem danes v jutranjih urah dobil klic novinarjev, češ da naj bi brutalno pretepel enega izmed navijačev. To sploh ni res. Navijač je pač stopil pred moj avto, ko sem se želel odpeljati domov, in z nogo brcnil proti njemu. Ustavil sem avto, navijača odrinil stran, se usedel nazaj v avto in odpeljal," je povedal Kovačevič.

 
 

Navijač je pač stopil pred moj avto, ko sem se želel odpeljati domov, in z nogo brcnil proti njemu. Ustavil sem avto, navijača odrinil stran, se usedel nazaj v avto in odpeljal.

Sabahudin Kovačevič

 
A vedno sta za prepir potrebna dva in gospod Kozel se je v spremstvu predstavnikov skupine Ultras kasneje pridružil vsem zbranim in podal skoraj identičen opis dogodka kot pred tem jeseniški branilec, čeprav je bila njegova prejšnja izjava za zurnal24.si malce bolj "sočna".  "Z nogo sem zamahnil mimo avtomobila. On je ustavil, skočil ven, skakal, mahal, odrinil me je na tla in govoril 'Ti mi boš mahal proti avtu!'. Ven je priletel tudi Škrabelj (Peter, rezervni vratar, op. a.), nato sta šla nazaj v avto in naprej, kot da se ni nič zgodilo. Kovačevič mi je bolj kot telesne prizadejal moralne bolečine. Naj samo pove, da se je tako zgodilo, se opraviči in bo vse v redu in pozabljeno. Gremo naprej," je v dopoldanskih urah dejal napadeni navijač. S stiskom rok med Kanalcem in Kozelom je bila bojna sekira zakopana. Toda ostaja črn madež ob nepotrebni akciji navijača in nepremišljenem odzivu hokejista. Tako Kovačevič kot Kozel o prijavah policistom ne razmišljata.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.