Šport
0 ogledov

Kim izpadla, Kata napredovala

Kim Clijsters ni pomagala niti takole živahna in pisana navijačica. (Foto: Reute Žurnal24 main
Kim Clijsters je izpadla s teniškega turnirja WTA v Indian Wellsu, čeprav je imela (vsaj eno) gorečo navijačico. Katarina Srebotnik pa se je v dvojicah prebila v nadaljevanje.

V noči na sredo pa je v ženskem delu turnirja prišlo do manjših presenečenj, saj je denimo Španka Maria Jose Martinez izločila tretjepostavljeno Belorusinjo Viktorijo Azarenka, izpadla pa je tudi povratnica Kim Clijsters iz Belgije, ki jo je v treh nizih s 6:4, 1:6 in 7:6 (4) ugnala Rusinja Alisa Klejbanova.

Slovenska teniška igralka Katarina Srebotnik je bila v paru s Čehinjo Kveto Peschke uspešna tudi v drugem nastopu na teniškem turnirju v Indian Wellsu. Češko-slovenska naveza je gladko s 6:1 in 6:2 odpravila Nathalie Grandin iz JAR in Abigail Spears iz ZDA.

Med favoriziranimi igralkami je bila v tretjem kolu uspešna Srbkinja Jelena Janković, v moški konkurenci pa njen rojak Novak Djoković, pa Španec Rafael Nadal, poslovil pa se je deseti nosilec Španec Fernando Verdasco, ki ga je brez večjih težav izločil Čeh Tomaš Berdych.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.