Šport
0 ogledov

Jeklene pesti pred 50.000 gledalci

1/9
Žurnal24 main
Vladimir Kličko bo v soboto branil naslov svetovnega prvaka v težki kategoriji po verzijah IBF in WBO. Njegov izzivalec bo Eddie Chambers. Boksarja sta že v Düsseldorfu, njun trening pa si oglejte v galeriji.

Ukrajinski boksar Vladimir Kličko bo naslov svetovnega prvaka v težki kategoriji po verzijah IBF in WBO branil 20. marca v nemškem Düsseldorfu, njegov izzivalec pa bo Američan Eddie Chambers. Kličko je dejal, da se veseli dvoboja pred številnim občinstvom, saj Esprit Arena sprejme za boks 51 tisoč gledalcev.
Sedemindvajsetletni Chambers je v dosedanjih 36 poklicnih dvobojih enkrat izgubil, 33-letni Kličko pa v 56 spopadih trikrat.

"Po osmih mesecih premora nestrpno pričakujem vrnitev v ring. Posebej pred borbo pred 50 tisoč gledalci. Vzdušje bo fantastično. Star sem 33 let in na vrhuncu svojih moči. Nikoli še nisem bil tako močan, hiter in izkušen," je nabit s samozavestjo Kličko, ki pa se ne vdaja lahkomiselnosti: "Eddie je zelo nadarjen borec in ima neugoden slog, vendar sem zelo dobro pripravljen na obranitev svojih naslovov. Vsi pasovi bodo ostali pri Kličkovih."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.