Šport
16 ogledov

Goluža: Tudi Slovenci bi počeli enako

Nekdaj odličen igralec, posebej motiviran proti Slovencem, se privaja na treners Žurnal24 main
Napetost na Hrvaškem se stopnjuje, saj bodo sosedi zadnja dva januarska tedna v središču pozornosti zaradi SP v rokometu. Slavko Goluža nima nič proti, če navijači žvižgajo Slovencem.
 
 

Tudi če se bo slišal kakšen žvižg, gledalci morajo pred začetkom SP preveriti tudi te.

Slavko Goluža

 
Pri naših južnih sosedih je kot v mravljišču, razloga za to pa ni tako težko poiskati. To je seveda bližajoče se svetovno prvenstvo v rokometu. Domača reprezentanca vadi v novi splitski dvorani Spaladium Arena, kamor bo v goste v petek prišla tudi slovenska reprezentanca. Žal le na prijateljsko tekmo. "Ne zanima nas politika, mi smo sosedi in športni prijatelji. Slovencem smo hvaležni, ker so nam naredili uslugo in privolili v prijateljsko tekmo. Tudi če se bo slišal kakšen žvižg, gledalci morajo pred začetkom SP preveriti tudi te. Žvižganje se mi zdi nekaj normalnega. Tudi Slovenci bi počeli enako, če bi bila tekma pri njih," je pred petkovo tekmo z izbranci Mira Požuna dejal Slavko Goluža, od pred kratkim pomočnik Lina Červarja. Vstopnice za tekmo bodo brezplačne, zato gre na generalki pred SP vsekakor pričakovati 12.500 ognjevitih navijačev. Hrvate je sicer najbolj navdušilo to, da so prve vrste sedežev praktično neposredno ob igrišču, kar lahko pričara vzdušje, v katerem domača ekipa dobesedno poleti.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.