Šport
0 ogledov

Crosby govoril s pestmi

Torontov Aleksej Ponikarovski se je takole veselil gola proti Ottawi. Žurnal24 main
Najvišjih zmag v ligi NHL so se v noči na nedeljo veselili hokejisti St. Louisa in Floride, prešerno pa je bilo tudi v taboru Los Angeles Kingsov, ki so po kazenskih strelih ugnali Philadelphio.
 

Liga NHL

Boston : Buffalo 2:4
Pittsburgh : Florida 1:6
Nashville : Calgary 2:3
Washington : NY Rangers 2:1
Toronto : Ottawa 3:1
Tampa : Carolina 2:3
Minnesota : Detroit 2:3*
St. Louis : Columbus 5:2
Edmonton : Dallas 4:1
San Jose : NY Islanders 5:3
Los Angeles : Philadelphia 2:1*
* po kazenskih strelih

Kingsi iz Los Angelesa so sinoči po kazenskih strelih premagali Philadelphio in novo leto začeli z zmagovalnim elanom že četrtič zapored. Po rednem delu je bil rezultat 1:1, zadela sta Scott Hartnell in Wayne Simmonds, v podaljških ni bilo zadetkov, zato sta morali moštvi opraviti še kazenske strele, v katerih je Kraljem zmago zagotovil Dustin Brown. Med drugimi je svoj kazenski strel zgrešil tudi Anže Kopitar, ki je v 22 minutah, preživetih na ledu, poskusil s šestimi streli na vrata Antera Niittymakija, ki je nanizal 30 obramb. Njegov losangeleški kolega Jonathan Quick je bil še za eno uspešnejši in ima v petih tekmah, ki jih je začel v vratih Kraljev povprečje le 0,79 zadetka ali z drugimi besedami ni obranil le štirih od 132 strelov. Očitno pa je visok poraz proti Floridi, bilo je 6:1, vplival na Sidneyja Crosbyja, ki se je stepel z Brettom McLeanom. Zgodilo se je v drugi tretjini, pri izidu 4:1. "Vprašal sem ga in dejal je da. Zame pa da pomeni da. Verjetno me ni vzel resno," je po tekmi glede omenjenega pretepa, ki je bil drugi v njegovi karieri, povedal Crosby.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.