Magazin > VIP
19566 ogledov

Naša voditeljica pokazala, v kako unikatnem stanovanju živi

Riba, raca, rak
1/13
Planet TV
Kot v Parizu!

V oddaji Riba, raca, rak znani Slovenci in Slovenke ne pokažejo le svojega kulinarična znanja, pač pa tudi svoja domovanja. In nekatera so zelo impresivna. Staromeščansko stanovanje Ane Marie Mitić, podeželska hiša Maje Blagovič in stanovanje Saše Lendero, tokrat pa je vrata svojega unikatnega podstrešnega stanovanja odprla Blažka Müller.

Blažka je bila nekoč voditeljica priljubljenih oddaj Orion in Periskop, nato pa se je posvetila akademskemu delu in celo končala znanstveni doktorat. Danes dela kot prevajalka, voditeljica prireditev, je pa tudi ljubiteljska plesalka.

In tako živahna, kot je sama, je tudi njeno podstrešno stanovanje v Šiški, ki spominja na čisto pravo pariško domovanje. Leseni tramovi, pohištvo iz druge roke, mehke blazine, preproge, domača knjižnica, starinski porcelan in štedilnik na drva, ki je predelan tako, da deluje na elektriko.  Blažkino stanovanje je videti, kot bi vstopili v čisto drug svet. Seveda so to vzdušje začutili in vzljubili tudi njeni gostje. 

Blažka pa je dobila prav poseben izziv, in sicer pripraviti jed iz dežele, kjer govorijo portugalščino, ki jo sama seveda obvlada. Pripravila je tradicionalno brazilsko enolončnico in čeprav je lonec, v katerem jo je kuhala, počil, je Blažka povsem mirna situacijo rešila in gostje niso ostali lačni.

Riba, raca, rak | Avtor: Planet TV Planet TV

Radovedno Hajdi Korošec pa je zanimalo, s kom Blažka živi v tako ljubkem stanovanju. Nekdanja voditeljica je razkrila, da živi s svojima otrokoma, a Anabel ta odgovor ni zadovoljil. Prepričana je, da Blažka, ki tako žari, zagotovo ima srčnega izbranca, a odgovora na to vprašanje ni dobila.

Je pa Blažka povedala, da je v preteklosti že bila poročena, in da si zagotovo želi tudi druge poroke, kar se je Oriani Girotto zdelo čudovito, da Blažka tudi po ločitvi ostaja nepoboljšljiv romantik. Gašper Bergant pa se je ob vsem tem govoričenju o ljubezni počutil kar malo izvzetega. 

Komentarjev 2
  • Pierre 11:49 13.oktober 2024.

    Pariško stanovanje???? Kaj je to???? Pa ne nas jebat....

  • Avatar Garancija
    Garancija 09:41 13.oktober 2024.

    Samo še 9 mačkov pa bo popolno

Sorodne novice