Magazin > VIP
8795 ogledov

Česa takega pa še ne: Tako je govorila o svoji tašči, mami Blaža Švaba!

Riba, raca, rak
1/6
Planet TV
Kaj takega pa še nismo slišali.

Sinoči je v oddaji Riba, raca, rak kuhala voditeljica, podjetnica, vizažistka in Famme fatale 2024 Martina Švab. Tako kot na vseh ostalih področij, ki se jih loti, je Martina dokazala, da je fatalna tudi v kuhinji.

Za svoje slavne goste, Sendi, Frenka Novo, Roka Piletiča in Andreja Milutinoviča je pripravila sanjsko večerjo, s samimi domačimi sestavinami in celo dvema predjedema. Pripravila je namreč obložene kruhke z domačimi mesninami, namazi in siri, za toplo jed pa govejo juho, ob kateri so gostje ostali brez besed. 

Za glavno jed je pripravila poseben kos govedine, beli krajec, ki se je kar topil v ustih, s sladico pa je presenetil njen enajstletni sin, ki je pripravil puhaste ameriške palačinke. Te si je družba privoščila ob ognju, kjer je večer zaključila z glasbo. Za večerjo od svojih gostov dobila največ možnih točk, 20. 

Rok je bil tako navdušen, da je Martino v šali ves čas spraševal, ali je poročena. Martina seveda je poročena, že deset let, in sicer z Miho Švabom, mlajšim bratom znanega Modrijana Blaža Švaba

Voditeljica pa pred kamerami ni presenetila le z odlično kulinariko, temveč s številnimi izjavami o svoji tašči. Tako jo je hvalila, da jo je med pripravo večerje omenila celo v vsakem drugem stavku. Če so tašče pregovorno tečne, vsiljive in arogantne, pa Martina pravi, da prav nobenega vica o taščah ne pozna, saj je njena zlata vredna.

Razkrila je, da jo je naučila veliko kuhinjskih trikov in da ji vedno priskoči na pomoč ter jo razvaja s kosili. Celo tako dobro se razumejo, da Martina z družino pri tašči začasno celo živi.

Martina in  Miha sta namreč med prenovo hiše, ki stoji v neposredni bližini taščine, zato dve generaciji trenutno prebivata skupaj. Martina je v oddaji povedala, da jo vsi sprašujejo, ali že komaj čaka, da se vrne nazaj v svoj dom, ona pa je povedala, da ravno nasprotno. "Meni je to medgeneracijsko druženje tako lepo. Imamo samo eno televizijo in ob večerih se vsi skupaj zberemo ob njej," je povedala. 
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice