Magazin > Film & Glasba & TV
3986 ogledov

Riba, raca, rak: Ko so videli meni, so gostje začeli že v avtu protestirati

riba, raca, rak Planet TV
Ana Ferme je sprva le debelo gledala ...

riba, raca, rak | Avtor: Planet TV Planet TV
Kot četrta je ta teden v šovu Riba, raca, rak kuhalnico vihtela pevka Ana Ferme, ki je goste še pred prihodom opozorila, da je "bolj preprosta" kuharica. Ta najava veselja pri Niki Zorjan, Luciji Ćirovič, Chrochypu in Lari Jankovič ni niti malo zmanjšala.

Tekmovalci se namreč odlično razumejo in doslej so še vsak večer dobro jedli in kar je še bolj pomembno, se zabavali in smejali do solz.

Ana pa jih je pred prihodom šokirala s svojim menijem oziroma z glavno jedjo, ki jo je poimenovala Koko med oblaki. Lahko bi rekli, da je Koko njihova maskota. Gre za lutko, s katero Lucija, ki si je ime ustvarila tudi kot ventrilokvístka, nastopa. Si je Ana res drznila ubiti rumenega ptiča? Četverica se je na poti do gostiteljice zmenila, da uprizorijo protest. Narisali so transparente in Ano namesto s stiskom rok pozdravili z glasnim skandiranjem: "Ne damo Kokota! Free Koko!"

Ana sprva ni vedela, kaj se dogaja. Kot je povedala, jo je prihod gostov presenetil, šokiral in razveselil hkrati. A zaigranega razburjenja je bilo hitro konec.

Tekmovalci so sedli za mizo in Ana jim je najprej ponudila obložene kruhke, nato pa je sledil "Koko" - piščanec v omaki z rižem. Gostje so bili navdušeni, tako kot tudi nad sladico. Mlada mamica jih je namreč razveselila s sladoledom in čokoladnim kolačem. Ana se je na koncu lahko razveselila 20 točk!

 

 

 

Komentarjev 1
  • Avatar Garancija
    Garancija 08:36 04.oktober 2024.

    Za koko gre,zato so se vsi tako režali