Vizita za živali > Festival
2088 ogledov

Uau, spoznali boste lahko te imenitne konje

Kmetija na hribu
1/4
osebni arhiv
Predstavili nam bodo western način jahanja. Prezkusili pa se bodo lahko tudi obiskovalci.

Na Festivalu za ljubitelje živali, ki bo to nedeljo, 27. maja, v Novi Gorici na Trgu Evrope, se bo predstavila tudi Kmetija na hribu. Izkušeni otroci jahači nam bodo ob 10:30 uri prikazali western način jahanja. Kmetija na hribu bo z nami cel dan, zato se bodo v jahanju med določenimi urami lahko preizkusili tudi najbolj pogumni obiskovalci.

Festival za ljubitelje živali Dogodek za otroke Vizita za živali Festival za živali letos na dveh lokacijah

Kmetija na hribu | Avtor: osebni arhiv osebni arhiv
Poleg drugih domačih živali, kot so psi, mačke, kokoši, race in piščanci imajo na Kmetiji na hribu konje pasme Quarter Horse. "Njihova plemenitost in miren značaj sta odlični karakteristiki za spoznavanje teh živali ter njihovih navad. Kot tak, je Quarter Horse izjemno primeren za izvajanje terapevtskega jahanja, šole jahanja ali različnih rekreativnih aktivnosti,“ pravi lastnik in dodaja, da nudijo možnost jahanja vsem otrokom, ki se želijo s tem spoprijeti prvič in tudi tistim, ki si želijo svoje znanje western jahanja obnoviti.

"Tečaji so primerni tako za skupine (vrtci, šole, srednje šole,…), kot tudi za osebe in otroke s posebnimi potrebami. Zaradi blagega primorskega podnebja, ki omogoča bivanje zunaj v vseh letnih časih, posameznikom, željnim avantur, ponujamo eno- ali večdnevno ježo in druženje na terenu. Pripravljeno imamo primerno dozo adrenalina," so zapisali v uradnem zapisu na spletni strani.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.