Zdravje > Otrok
1299 ogledov

Naj se vaš otrok pridruži tej brezplačni zabavi

ProDC – Pro Dance Company
1/5
ProDC – Pro Dance Company/Facebook
Na Festivalu za ljubitelje živali skupaj s športnim klubom Pro DC – Pro Dance Company prirejamo Otroški disko na prostem. Veste, zakaj je ples pomemben za otroke?

Poleg tega, da je ples prijetna športna vadba, ki je aerobne in anaerobne narave je tudi odlična priložnost za vsakega posameznika, da se nauči izražati in povezovati s sovrstniki in ostalo družbo na višjem nivoju. Na plesnih vadbah se tako malčki, kot tudi starejši, poleg tega, da delajo na izboljšanju motorike, moči, dinamike, razvnotežja, vzdržljivosti ter koordinacije, učijo tudi:

  • različne načine učenja, reševanja problemov ter s tem mišljenja, presojanja, odločanja,
  • upoštevanje pravil in sodelovanje z drugimi,
  • zavedanja pojma postavljanja ciljev in realiziranje le teh,
  • samostojnosti,
  • spoznavanje, zavedanje in izražanje osnovnih in komplesnejših čustev,
  • izražanje kreativnosti.

Otroški disko bo poskrbel za zabavo na Festivalu

Klub ProDC – Pro Dance Company nam bo na pomoč priskočil na Festivalu to nedeljo, 27. maja, na Trgu Evrope, kjer bodo priredili Otroški disko.

Otroški disko bo na programu ob 17.30, takoj po prikazu plesa s psom in po druženju z ambasadorji našega Festivala. V Novi Gorici nas bosta obiskala Primož Forte, igralec, ki ga poznamo iz nadaljevanke Ena žlahtna štorija in Lara Komar, glavna igralka Reke ljubezni.

Festival za ljubitelje živali Dogodek za otroke Vizita za živali Festival za živali letos na dveh lokacijah

Na Festivalu za ljubitelje živali bodo publiko razvedrili s plesnimi točkami, s katerimi so se izkazali na mednarodnih tekmovanjih. Vabimo vas in vaše otroke, da se nam ob koncu dneva pridružite tudi na plesni animaciji Otroški disko pod vodstvom izobraženih trenerjev kluba ProDC, kjer zabave, prijetne glasbe, smeha ter ob koncu tudi darilc, ne bo manjkalo.

ProDC – Pro Dance Company | Avtor: ProDC – Pro Dance Company/Facebook ProDC – Pro Dance Company/Facebook
Državni, evropski in svetovni prvaki

V klubu želijo s plesom iz posameznika izvabiti le najboljše. Njihov cilj je da se plesalci družijo, zabavajo, delajo nekaj zase, se rekreirajo in s tem oblikujejo svoje telo, se učijo izražati skozi ples in krepijo samozavest.

Svojo ljubezen do plesa izkazujejo tako na kulturnem kot tudi na tekmovalnem področju v disciplinah hiphop, orientalski ples, modern, jazz balet, show dance, tribal fusion, break dance. Uspešnost delovanja se kaže z razprodanimi celovečernimi plesnimi predstavami izvedenimi v SNG Nova Gorica ter z medaljami na tekmovanjih bodisi v Sloveniji in v tujini. Člani ProDC se lahko pohvalijo z zlatimi medaljami na državnih, evropskih in svetovnih prvenstvih tako posamično, kot tudi v skupinah.

Nastopili tudi na Evroviziji

Plesno navdušenje z veseljem delijo z občinstvom na mnogih dogodkih tako z nastopi kot z animacijo za vse starosti. Pretekli teden je njihova trenerka plesa hiphop, Veronika Škrlj, nastopala ob boku pevke Lee Sirk na Evroviziji.

Sorodne novice