Svet
30771 ogledov

Otrok padel z balkona, kjer se je igral brez nadzora

Italijanska policija Profimedia
Štiriletnik se je brez nadzora igral na balkonu, proti materi poteka preiskava.

V soboto je okoli 13. ure v italijanskem kraju Silvi prišlo do nesreče, ko je štiriletni deček padel z balkona v prvem nadstropju svojega doma, so že včeraj poročali italijanski mediji. Padel naj bi med igro na balkonu, kjer ni imel nobenega nadzora s strani odrasle osebe.

Na kraj dogodka je hitro prispelo reševalno vozilo z ekipo nujne medicinske pomoči. Zaradi resnosti poškodb so dečka prepeljali v bolnišnico v Pescari, njegovo življenje ni ogroženo. Otrok je trenutno hospitaliziran na oddelku za pediatrijo.

Danes nove podrobnosti

Danes so na dan pricurljale nove podrobnosti o nesreči. Štiriletnik naj bi se popolnoma sam in brez nadzora odrasle osebe igral na balkonu, domači pa mu niso pomagali niti, ko je padel z balkona. Njegova tridesetletna mati je bila sicer v času nesreče v stanovanju, bila je v družbi moškega, ki ni oče otroka. 

Stanovanje, kjer sta prebivala mati in otrok, je trenutno predmet preiskave. 

Proti materi poteka preiskava. Malčka so rešili sosedi, ki so bili priča dramatičnemu prizoru. Prav tako so tudi na številko za klice v sili poklicali stanovalci. 

Toyota zaseg policia tihotapec Slovenija Dva otroka je prevažal v prtljažniku Alja Kapun Cvetko Magazin Znano Slovenko s petimi otroki mečejo na cesto poplave v Bosni Katastrofalne razmere Svet Za življenje nosečnice se še borijo, otroka niso uspeli rešiti

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.