Slovenija
2682 ogledov

Dva otroka je prevažal v prtljažniku

Toyota zaseg policia tihotapec PU Novo mesto
Metliški policisti so med opravljanjem nalog pri Drašičih včeraj okoli 16.00 naleteli na voznika osebnega avtomobila Toyota verso latvijskih registrskih oznak.

Med postopkom so ugotovili, da 62-letni državljan Ukrajine v vozilu prevaža pet državljanov Turčije, ki so nedovoljeno vstopili v Slovenijo. Dva otroka je tihotapec prevažal v prtljažniku.

Državljanu Ukrajine so odvzeli prostost, ga pridržali in mu zasegli avtomobil. S kazensko ovadbo zaradi prepovedanega prehajanja meje ali ozemlja države ga bodo privedli k preiskovalnemu sodniku.

Državljani Turčije so izrazili namero za podajo prošnje za mednarodno zaščito in so bili po zaključenem postopku odpeljani v azilni dom

Komentarjev 3
  • h4ck3r 10:00 10.oktober 2024.

    In kako lahko Turkom pripada mednarodna zaščita? Niso v vojni, če bežijo peš nikakor niso politično preganjani,... torej še enkrat, zakaj bi spadali pod mednarodno zaščito? Ker nimajo uradnih dokumentov in bi na vsak način radi odprli še kebab kiosk? ...prikaži več Hjao slovenceljni...mokra brisača in pendrek.

  • Avatar Garancija
    Garancija 09:46 10.oktober 2024.

    Državljani Turčije so izrazili namero za podajo prošnje za mednarodno zaščito in so bili po zaključenem postopku odpeljani v azilni dom Ja bravo kriminalce vozite v <azilni dom kjer se potem lahko prosto sprehajajo po trgovinah in kradejo kot srake,seveda ...prikaži več si vi “novinarji “ ne upate o tem pisat al pa ne smete

  • 4krogci 09:37 10.oktober 2024.

    Pac banda ukrajinska! Istocasno pa po moznosti pr nas dobiva se podporo k je kao begunc pred vojno pa zastojn stanovanje pa baksis!!