Šport
9 ogledov

Zaradi hčerke z EP

Hčerka Henriette Mikkelsen Frida bo v prihodnjih dneh mamico znova imela ob sebi Žurnal24 main
Na ženskem rokometnem evropskem prvenstvu v Makedoniji, kjer naših žal ni, se dogajajo zanimive reči. Ena od njih je tudi odhod Danke Henriette Mikkelsen, ki preveč pogreša hčerko.
 

Preberite še ...

Kdo lahko strmoglavi Norvežanke?

Ženske od moških in športnice od športnikov se razlikujejo po eni izjemno važni stvarii: sposobne so postati mamice. Posledično sta včasih, sicer redko, materinski nagon in pogrešanje dojenčka močnejša od športnih ambicij. Za konkreten primer lahko vprašate Jana Pytlicka, selektorja danske reprezentance, ki je ostal brez svoje najboljše igralke Henriette Mikkelsen. Levokrilna igralka se je vrnila na Dansko, ker ni mogla prenašati odsotnosti od svoje osemmesečne hčerke Fride.

"Niso bili problematični dnevi, ko so bile tekme, ampak tisti, ko smo počivale,“ je odhod komentirala Henriette. Ta je sicer lastnica olimpijskega zlata iz Aten in evropskega srebra leta 2004. Mikkelsenova je ena glavnih zvezd Viborga in danske reprezentance. Aprila letos je rodila hčerko, zaradi česar je izpustila večji del sezone 2007/08. Na treh odigranih tekmah je dosegla štiri gole, Danska pa je v drugo fazo tekmovanja odšla kot četrta ekipa z eno točko.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.