Šport
18 ogledov

Z drsalko porezan po vratu

Adam Burish se veseli nadaljevanja življenja. Lahko bi bilo povsem drugače ... Žurnal24 main
Hokej utegne biti zelo navaren šport, če kot britev ostre drsalke pridejo v stik s človeškim telesom, posebej organi vitalnega pomena. V ligi NHL bi skoraj prišlo do tragedije. Več v videu.

Po svetovnem spletu je zaokrožil video o grozljivem dogodku na hokejski tekmi, ki bi se kaj lahko končal tragično. Na nedeljskem srečanju Chicaga in Detroita je namreč Adama Bursiha, hokejista moštva Blackhawks, z drsalko po vratu porezal soigralec Ben Eager. Če bi bile ureznine le malo globlje, bi Bursihu prerezal vratne žile. "Ne vem, kako se me glava še drži. Videl sem drsalko, kako leti proti meni, vendar nisem mogel ničesar storiti. Začutil sem toploto in se avtomatsko prijel za vrat. Čutil sem, da nekaj teče iz njega. Na srečo ni bilo nič strašnega, vendar je malo manjkalo, pa bi bil dobesedno zaklan," je kasneje povedal pretreseni Burish.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.