Šport
5 ogledov

Tako se ženi Pato

Alexandre Pato si je privoščil razkošno poroko.
1/14
Žurnal24 main
Milanov brazilski napadalec Alexandre Pato od torka ni več samski. Prstan je nataknil 22-letni igralki Sthefany Brito. Ob glamurju ohceti pade v oči tudi njuna mladost, skupaj imata le 41 let.

Poroke so po navadi ob sobotah, redkeje ob sredah, zvezdnik Milana Alexandre Pato pa si jo je privoščil v torek. V zakonski jarem je skočil pred dvema dnevoma, srečna izbranka pa je znana brazilska igralka Sthefany Brito. Par se nikakor ne more primerjati s povprečno starostjo slovenskih ženinov in nevest, saj vsota njunih let komaj presega številko 40. Cerkveni del poroke je potekal v cerkvi v središču Ria de Janeira, svatba pa v razkošnem hotelu Copacabana Palace.

Golobčka sta se sicer spoznala leta 2008, odtlej pa je Pato svoje gole često proslavljal tako, da je roke sklenil v obliko srca. Mladoporočenca sta povabila več kot 500 svatov, med katerimi je bil tudi Kaká, nekdanji Patov soigralec pri Milanu. Še dva pomembna podatka, ki ju izpostavljajo brazilski mediji: novopečena Patova žena bo živela v Milanu kljub poklicnim obveznostim, z možem pa bosta medene tedne preživela na otočju Bora Bora.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.