Šport
2 ogledov

Štirje goli Zubrusa

Hokejisti Nashvilla so se veselili zmage proti Carolini. Žurnal24 main
Nedeljska noč ni bila ravno prepolna tekem v NHL, saj so hokejisti onkraj Atlantika odigrali le dve srečanji. Na njih je New Jersey ugnal Tampo Bay, Nashville pa se je veselil proti Carolini.
 

Liga NHL

New Jersey : Tampa Bay 7:3
Nashville : Carolina 5:2

Hokejisti v ligi NHL so odigrali le dve tekmi. New Jersey Devilsi so bili s 7:3 uspešnejši od Tampa Baya. Zadeli so Mike Rupp, Zach Parise, Brian Gionta ter kar štirikrat Dainius Zubrus. Za Tampo so bili uspešni Radim Vrbata, Martin St. Louis in Ryan Malone. Za Tampo se je srečanje začelo kot v najhujši nočni mori, saj so Hudiči v 12. minuti druge tretjine vodili z velikanskih 5:0. To pa ni demoraliziralo Lightningov, ki so dosegli tri zaporedne gole, vendar je izvrstni Zubrus stvari za New Jersey znova postavil na pravo mesto. Nashville je s 5:2 premagal Carolino. Tudi na tej tekmi so gostje visoko povedli, za 4:0 so zadeli dvakrat Jason Arnott, Scott Nichol in Shea Weber. Nato so se prebudili tudi Carolinini strelci in prek Matta Cullena in Chada Larosa znižali na 4:2. V 13. minuti zadnje tretjine pa je zmago svoje ekipe z drugim zadetkom zapečatil Weber.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.