Šport
27 ogledov

S Schumijem vse v redu

Michael Schumacher je imel nesrečo z motorjem. Žurnal24 main
Nekdanji odličen dirkač Michael Schumacher se je ponesrečil pri testiranju honde CBR 1000 fireblade. Z glavo je udaril ob beton in padel v nezavest, vendar naj bi si kmalu opomogel.
Michael Schumacher je doživel prometno nesrečo pri padcu z motorja. Zgodilo se je v španski Cartageni, medtem ko je testiral hondo CBR 1000 fireblade za nemško prvenstvo Superbike. Nekdanji voznik formule ena je z glavo udaril v betonski rob steze in je bil nezavesten odpeljan v bolnišnico. Nemec je k zavesti prišel med prevozom v bolnišnico, kjer so med preiskavami glave ugotovili, da možgani niso huje poškodovani, zato naj bi bil kmalu v domači negi. Schumacher je zdravnikom potožil o bolečinah v vratu in zapestju desne roke, vendar preiskave niso pokazale večjih poškodb. To ni prvi Schumacherjev padec z motorja, vendar mu prejšnji niso vzeli strasti do dirkanja. "Imel sem nesrečo z motorjem in za vsak primer sem odšel v bolnišnico. Pregledi so pokazali, da ni nič zlomljenega, hotel sem se le prepričati, da je z mano vse v redu," je povedal 91-kratni zmagovalec dirk za veliko nagrado, ki se je upokojil leta 2006. Morda bo Nemec moral v bolnišnici za vsak primer ostati čez noč.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.