Šport > Nogomet
2 ogledov

Trezeguet znova želi igrati za modre

David Trezeguet (na levi) bo očitno znova, objet z reprezentančnimi soigralci, p Žurnal24 main
Nekdanji francoski nogometni reprezentant in napadalec torinskega Juventusa David Trezeguet je pred časom objavil slovo od reprezentance, a si je zdaj premislil in znova želi nastopati.
"Vedno sem pogrešal reprezentanco, pogrešam jo še zdaj. Želel bi se vrniti in nastopiti na svetovnem prvenstvu leta 2010," je v pogovoru z dnevnikom L'Equipe dejal David Trezeguet. Napadalec, ki trenutno za Juventus ne igra, saj je v fazi rehabilitacije po operaciji kolen, je pred letošnjim evropskim prvenstvom napovedal, da zaključuje reprezentančno kariero.

Razlog je bil selektor Raymond Domenech, ki ga ni uvrstil na seznam reprezentantov za Avstrijo in Švico. Trezeguet je bil že takrat kritičen do selektorja, njegova ogorčenost pa se je še povečala, potem ko je Francija na prvenstvu razočarala. "Vsi vemo, da Domenech ni sposoben voditi reprezentance, le redki pa to povejo naglas," je takrat dejal Trezeguet, ki je za Les blues zbral 71 nastopov, v katerih je dosegel 34 golov, vključno izredno pomembnega na evropskem prvenstvu leta 2000, s katerim je Francija v podaljšku z 2:1 ugnala Italijo. Zadnjo tekmo v modrem dresu je odigral marca letos, tekmeci Francozov so bili takrat v prijateljskem obračunu Angleži.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.