Šport > Nogomet
2 ogledov

Srednji prst navijačem

boruc_mian_artur_boruc_com Žurnal24 main
Poljski vratar Artur Boruc, ki brani za Celtic in ne bo nastopil proti Sloveniji, je dovolil, da so ga ob živce spravili navijači Glasgow Rangersov, ki jim je "v zahvalo" pokazal srednji prst.
 

Preberite še ...

Kek: Lahko premagamo vsakogar

Navijaško žaljenje zares nima meja. Tokratna zgodbica na to temo je posredno povezana tudi s slovensko reprezentanco oziroma natančneje, s Poljsko. Njen čuvaj mreže Artur Boruc naj bi zaigral proti Kekovim izbrancem, vendar ne bo, saj je kaznovan zaradi popivanja. Vratar, ki si kruh služi pri škotskem Celticu, pa se je v zadnjih dneh še enkrat znašel v središču pozornosti. Nasedel je namreč žaljivkam navijačev gorečega rivala, ekipe Rangersov.



 

Pij in še drugega si nalij

Artur Boruc pa ni edini poljski reprezentant, ki je po srečanju z Ukrajini praznil kozarce. To sta počela tudi Dariusz Dudka (Auxerre) in Radoslaw Majewski (Polonia). Vsi trije bodo počivali ne dveh tekmah.

Privrženci največjega tekmeca so med mestnim derbijem ob vsakem njegovem dotiku z žogo glasno namigovali, da ima vratar Rangersov Allan McGregor spolne odnose z Borucevo soprogo. To je poljskega vratarja tako razjarilo, da je nasprotnim navijačem pokazal srednji prst. Po tekmi so mu privrženci Rangersov celo ponudili roko sprave, a je ni sprejel. Boruca sicer navijači Celtica obožujejo, prav tako pa pristaši njegovega nekdanjega kluba Legie , ki jih je Poljak v konfliktih z vodstvom kluba večkrat podprl. Znan je tudi dogodek izpred leta dni, ko je Boruc sredi Glasgowa rešil nosečo 27-letnico, ki jo je napadla rasistična tolpa s psom. Boruceva zamenjava v poljskih vratih bo Arsenalov  nogometaš Lukasz Fabianski , njegov prestopek pa si lahko ogledate na spodnjem videu.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.