Šport > Nogomet
2 ogledov

Silvestre v Arsenalu

Francoz bo še naprej igral v rdečem dresu, le da v Arsenalovem. Žurnal24 main
Kdor ima pri nogometnem klubu Arsenal dovolj francoščine, bo še bolj zavijal z očmi. Topničarje je namreč za dve leti okrepil še en Francoz, in sicer Mikael Silvestre, nekdanji rdeči vrag.

Angleški nogometni klub Arsenal je v svoje vrste zvabil francoskega nogometaša Mikaela Silvestra. Slednji je k topničarjem prišel za dve leti, pred tem je igral za Manchester United. Enaintridesetletni Francoz je Old Trafford zapustil po devetih letih, potem ko ni želel prestopiti v Manchester City. Silvestre, ki je večino lanske sezone izpustil zaradi poškodbe kolenskih vezi, je prvi igralec Manchester Uniteda, ki je končal v vrstah Arsenala po Brianu Kiddu leta 1974.

 

Preberite še ...

Ševčenko znova ki Milanu?

"V elik del svoje kariere sem preživel v dresu Manchester Uniteda in teh časov se bom zmeraj spominjal. Zdaj sem pripravljen na nove izzive. Arsenal je znan po tehnični igri, igralski kader pa je mlad in zelo izkušen," je ob podpisu pogodbe dejal malce protislovno, a če dobro pomislimo, resnično, dejal Silvestre, ki je v Manchester leta 1999 prišel iz milanskega Interja ter v 361 tekmah zabil deset golov in s klubom osvojil deset pomembnih lovorik.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.