Šport > Nogomet
17 ogledov

Ronaldo: Še se uigravamo

Stisnjena pest Cristiana Ronalda ob njegovem prvencu za galaktike.
1/13
Žurnal24 main
Nekaj tednov je bilo treba počakati, da je največji predmet poželenja predsednikov klubov in tudi (nekaterih) deklet Cristiano Ronaldo zabil svoj prvi gol za kraljevi klub Real.

Portugalski nogometni zvezdnik Cristiano Ronaldo je dosegel prvi zadetek za madridski Real. Najdražji nogometaš na svetu – njegov prestop iz Manchester Uniteda v špansko prestolnico je bil vreden kar 94 milijonov evrov – je svoj strelski prvenec zabil na obračunu proti ekvadorski ekipi Liga de Quito. Na tej tekmi je Real slavil s 4:2 (0:0). Triindvajsetletni Ronaldo je prvi gol za nove delodajalce zabil v 48. minuti z 11-metrovke, z zmago nad južnoameriško zasedbo pa se je madridska ekipa uvrstila v polfinale turnirja pokala miru, kjer se bo v petek pomerila z italijanskim nogometnim velikanom Juventusom.

"Zelo sem srečen, da sem dosegel prvi gol za Real. Nimam vedno priložnosti igrati tako kot tokrat, saj ti nasprotnik preprosto ne dovoli. Še vedno smo v fazi priprav in eksperimentiranja. Zmagovanje je pomembno, še pomembnejša pa je dobra pripravljenost, ki jo želimo doseči. Tekma z Juventusom bo dobra priložnost, da se še bolj spoznamo," je dejal zadovoljni strelec enega izmed štirih madridskih zadetkov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.