Šport > Nogomet
4 ogledov

Ronaldo s prostitutko

Cristiano_ronaldo_zlat_reuters (1) - main Žurnal24 main
Otoški mediji so izbrskali še eno škandalozno novico iz življenja Cristiana Ronalda. Kontroverzni nogometaš naj bi se sestajal s prostitutko, ki ponuja storitve ljudem iz visoke družbe.
 

Preberite še ...

Napad na avtobus vragov

Njeno ime je Fernanda Brags. Po poklicu je prostitutka za visoko družbo, noč z njo stane več kot 2500 evrov. Zgodbo o tem, kako se že nekaj časa sestaja z Ronaldom in spi z njim, je angleškim novinarjem zaupala anonimna oseba. Intimna prijatelja naj bi bila že leta, čeprav je Fernandi jasno, da nikoli ne bo njegovo dekle. Poleg ukvarjanja z najstarejšo obrtjo Fernanda prodaja tudi kokain, včasih pa obe svoji dejavnosti tudi združi.

Na zabavo po lanskem naslovu prvaka Manchestra je Fernanda prišla v družbi Ronalda in Wayna Rooneyja, čez nekaj minut pa se je presedla k mizi, kjer sta bila Wes Brown in Rio Ferdinand. Po omenjeni zabavi je stike z Manchestrovimi nogometaši ohranila, Ronaldo pa jo je nekajkrat poklical celo domov. Ni se ji bilo težko usesti v taksi in prepotovati sto kilometrov ...
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.