Šport > Nogomet
11 ogledov

Ronaldinha ne bi nikoli zamenjal z nikomer

Ronaldinho rad "malce" zažura. Žurnal24 main
Milanov as Ronaldinho na začetku sezone čara nasmešek na ustnice Milanovega "prezidenteja" Silvia Berlusconija. "V letošnji sezoni bo gotovo eden najboljših igralcev lige," pravi Silvio.
Milanov predsednik Silvio Berlusconi je izrazil zadovoljstvo nad Ronaldinhevim začetkom sezone, ki je pokazal obrise njegove odlične pripravljenosti. Berlusconi je sicer Brazilčev stari oboževalec, ki ima vedno ideje, na katerem položaju bi ta igral. "Zadovoljen sem z Ronaldinhem. Nikoli ga ne bi zamenjal z nikomer. Vedno, ko je na igrišču, naredi vsaj dve ali tri izjemne poteze. Mislim, da mora igrati nekje na robu kazenskega prostora, tudi kot napadalec ali ofenzivni vezni igralec. Prepričan sem, da si Ronaldinho zasluži popolno spoštovanje. V letošnji sezoni bo gotovo eden najboljših igralcev lige." Lanska sezona je bila za Ronaldinha pri Milanu krstna po prestopu iz Barcelone. V serie A je zbral 30 nastopov in dal osem zadetkov.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.